Στο Παλαιό Φάληρο, σε ένα από τα κεντρικά σημεία του στην Οδό Παρθενώνος, λειτουργεί το νέο μας υποκατάστημα, το οποίο λειτουργεί ως ζαχαροπλαστείο και ως εργαστήριο παρασκευής.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών δημιουργιών, μπισκότα, κέικς, βουτήματα και το περίφημο παγωτό μας σε πολλές γεύσεις.

Όπως και στο κεντρικό κατάστημα στο Θησείο, έτσι και στο κατάστημα μας του Παλαιού Φαλήρου, η ποικιλία είναι μεγάλη και ποιοτική. Εκτός από τα γλυκά που ετοιμάζουμε για την επιλογή των δώρων σας, ετοιμάζουμε και τούρτες σπέσιαλ για γενέθλια, αραβώνες γαμήλιες και ειδικές περιστάσεις. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, τροφοδοσία και εξυπηρέτηση σε προσωπικό, για διάφορες εκδηλώσεις, παρέχοντας σας υπηρεσίες catering, σερβιρίσματος και διακόσμησης με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Τα catering μενού μας περιλαμβάνουν σαλάτες, κρεατικά, θαλασσινά, ορεκτικά, καναπεδάκια, σφολιάτες, γλυκά και επιδόρπια, όλα σε μεγάλη ποικιλία, γευστικούς συνδυασμούς και με περιποιημένη παρουσίαση.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιε υπηρεσίες που προσφέρουμε και τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email. Εναλλακτικά μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να σας περιποιηθούμε στον καινούριο χώρο μας.