Το καινούριο μας κατάστημα, ιδρύθηκε το 2003 και βρίσκεται στο όμορφο Θησείο. Σκοπός μας είναι, να γεμίσουμε την γειτονιά μας, με όμορφες μυρωδιές, γεύσεις και ικανοποιημένους πελάτες. Το κατάστημα Γρίβας, στο Θησείο, είναι αρτοποιείο, αλλά και πλήρως οργανωμένο Ζαχαροπλαστείο..

Εδώ ετοιμάζονται από τον chef ζαχαροπλαστικής Joseph Ajjam και τους ζαχαροπλάστες του εργαστηρίου μας, όλες οι γλυκές μας δημιουργίες. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα ποιοτικώς και τα αγνότερα.

Αθήνα Θησείο Catering Φούρνος Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αθήνα Καναπεδάκια Δεξιώσεις Catering

Στο κατάστημα μας, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν κάθε μέρα, φρέσκο και μυρωδάτο, ψωμί όλων των τύπων, Βουτήματα και αρτοποιήματα, αλμυρά και γλυκά.

Κάθε μέρα μπορείτε να προμηθεύεστε από το κατάστημα μας, παραδοσιακές πίτες και στριφτά, όπως σπανακόπιτες, τυρόπιτες, πρασόπιτες, καθώς και πίτσα, πεϊνιρλί, πιροσκί και δημιουργίες σφολιάτας.

Κατόπιν παραγγελίας, αναλαμβάνουμε την παρασκευή, άρτων και προσφόρων, για τις εκκλησιαστικές σας προσφορές.

Σε περιόδους νηστείας, διαθέτουμε νηστίσιμα γλυκά και βουτήματα και προσαρμόζουμε κάποια από τα προϊόντα μας, ώστε να μην σας βάζουν σε πειρασμό, π.χ. σπανακόπιτες, πρασόπιτες χωρίς αυγό και τυρί κ.τ.λ.

Για εσάς που προσέχετε την γραμμή σας, δοκιμάστε τα γλυκά που ετοιμάζουμε για εσάς, παρασκευασμένα με μαύρο αλεύρι, λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη, εμπλουτισμένα με φυτικές ίνες, νιφάδες βρώμης και ξηρούς καρπούς.

Σε αυτό το κατάστημα, βρίσκεται και το εργαστήριο προετοιμασίας, catering. Αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε με πολλά και ποικίλα μεζεδάκια και καναπέ, για τις δεξιώσεις και τα πάρτι στο σπίτι η και στο γραφείο σας.

Το κατάστημα Γρίβας, βρίσκεται στην οδό Τριών Ιεραρχών 9 στο Θησείο, λειτουργεί καθημερινά και περιμένουμε, να σας καλωσορίσουμε, στον όμορφο και γευστικό χώρο μας.